Σχετικά με εμάς

Διοικητικό Συμβούλιο

Νέα και Ανακοινώσεις

Άλμπουμ Φωτογραφιών

Εκδηλώσεις

 

Π.Σ. Ίνατος

Όραμα μας είναι η δημιουργία ενός πολιτιστικού ΤΟΠΙΟΥ, το οποίο θα αξιοποιεί τα πολύπλευρα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής του Ινίου, με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις

Διαβάστε Ανακοινώσεις, για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας. 

Έκοψε την πίτα του ο πολιτιστικός σύλλογος Ίνι – Μοναστηρακι «ΙΝΑΤΟΣ»

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ίνι – Μοναστηράκι «ΙΝΑΤΟΣ» εκοψε την πίτα του συλλόγου,  παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης   Σταύρου Αρναουτάκη, του δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρία Καλογεράκη, των τοπικών φορέων και των μελών του συλλόγου .

Μετά την κοπή της πίτας και την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών , ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου κ. Κοκολάκης έκανε τον απολογισμό δράσης  του παρελθόντος έτους και  ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την καλή συνεργασία και την στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια στις πολιτιστικές και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες των τοπικών φορέων.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης τόνισε τον σημαντικό και πολύπλευρο ρόλο των πολιτιστικών συλλόγων, στις τοπικές κοινωνίες, ιδιαίτερα την δύσκολη περίοδο που βιώνει ο λαός μας και επιβεβαίωσε την σταθερή βούληση της Περιφέρειας και του ίδιου για ακόμη στενότερη συνεργασία με τους συλλόγους.  

Στην αποτελεσματική συμβολή του Περιφερειάρχη στην προώθηση των αναπτυξιακών ζητημάταν της περιοχής του δήμου Μινώα Πεδιάδας και ολόκληρης της Κρήτης, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο οποίος και δεσμεύτηκε στην επίλυση εκκρεμών θεμάτων του πολιτιστικού συλλόγου Ινίου – Μοναστηρακίου. 

Related Events
Καμία εκδήλωση

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τα ενημερωτικά μηνύματά μας.